Om os – Danmarks bedste guide til Støvlelandet

På Ciao-Italien.dk vil vi gerne være Danmarks bedste guide til Støvlelandet, og vi bestræber os altid på at sikre, at alle oplysninger er så præcise og ajourførte som muligt. Det er dog ikke muligt at kontrollere, at samtlige detaljer om hvert eneste hjørne af Italien til enhver tid er fuldstændig korrekte, og vi er ikke ansvarlige for konsekvenser af eventuelle unøjagtigheder. Hvis du har opdaget en eller anden misvisende oplysning, vil vi sætte stor pris på at blive gjort opmærksomme på den. På forhånd tak.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os ris, ros eller forslag til tilføjelser eller emner, du savner – omtale af byer, rejsedestinationer eller andet. Ciao-Italien.dk bliver løbende udvidet, men måske overser vi noget. Brug kontaktformularen og send os et par ord (bemærk venligst, at vi hverken sælger rejser eller andet):

Ophavsret til tekster og fotos

Alle tekster på Ciao-Italien.dk er naturligvis beskyttet af ophavsret og må under ingen omstændigheder kopieres til andre internetsider. Vi er desværre nødt til at gøre opmærksom på dette, eftersom kopiering kan medføre alvorlige visningsproblemer på internettet. Overtrædelse vil derfor medføre retsforfølgelse og erstatningsansvar.

Du er derimod meget velkommen til at linke til os – på forhånd mange tak.

Der er selvfølgelig også ophavsret på alle fotos. Mange af dem er vores egne, og resten har vi købt retten til at anvende, bl.a. hos Dreamstime Company.

Privacy policy

Ligesom alle andre reklamefinansierede websites tillader Ciao-Italien.dk tredjepart at gemme cookies i din browser. Formålet er at skaffe dig en bedre annonceoplevelse – bl.a. så du ikke ser de samme reklamer igen og igen. Det er helt normalt overalt på internettet, men hvis du af en eller anden grund har noget imod det, kan du altid slå brug af cookies fra i dine browser-indstillinger.

Følg os på Facebook

Du kan også følge Ciao-Italien.dk på Facebook – så får du automatisk nyheder fra os.

Med venlig hilsen
Redaktionen
Ciao-Italien.dk